Appen – Brandfarliga Arbeten

Appen

Brandfarliga Arbeten Appen

Skapa och signera tillståndslistor för brandfarliga heta arbeten digitalt, du slipper tillstånd i pappersformat. Appen är inte knuten till något särskilt koncept utan är öppet för alla som vill skapa tillstånd. Skriv tillstånd offline, duplicera ett tidigare tillstånd och få svar på de flesta frågorna om brandfarliga heta arbeten. Som företag kan få till gång till Premiumversionen där ni kan logga in i en administrationsvy där ni ser samtliga tillstånd som är kopplade till ert företag. I Premium kan ni hantera användare, få en översyn av tillstånden, aktiva och klara, lägga till egna frågor i riskbedömningen, få statistik, se samtliga tillstånd m.m. Kontakta någon av våra arrrangörer för att få tillgång till Premiumversionen.

Funktioner i appen:

Branschanpassad

Brandfarliga Arbeten Premium

I Premium kan ni som företag hantera användare, få en översyn av tillstånden, aktiva och slutförda, lägga till egna frågor i riskbedömningen, få statistik m.m. Kontakta någon av våra arrangörer nedan för att få tillgång till Premiumversionen.

Anderbergs utbildning AB

lars@anderbergsutbildning.se

Brandfast

info@brandfast.se

Brandmästaren

info@brandmastaren.se

Gästrike Brandskydd

info@gastrikebrandskydd.se

Kiehn Consulting

jacob@kiehn.se

Leja maskinuthyrning

www.lejamaskin.se

Lindqvist brand & säkerhet

info@lindqvistbrand.se

Securitas Sverige AB

brand@securitas.se

Appen

Skog och entreprenad

För dig som arbetar i skog och mark finns nu en digital riskbedömning i appen som kan användas innan arbetet ska utföras. Utföraren guidas genom de olika riskåtgärderna och kan sedan spara riskbedömningen i appen. Appens riskbedömning uppfyller också arbetsmiljöverkets krav på dokumenterad riskbedömning.