Om oss

Brandfarliga Arbeten grundades 2019 och är framtagen av SVEBRA (Svenska Brandsäkerhetsföretag) och Byggföretagen i samverkan med Sveriges främsta experter på området. Brandfarliga Arbeten erhåller, som konceptägare, en modern och branschanpassad utbildning i Brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. När utbildningen lanserades på marknaden blev det direkt en succé eftersom utbildning är dynamisk och kan anpassas efter flera individer samtidigt. Utbildningen är modern och den utvecklas hela tiden för att deltagaren ska lära sig så mycket som möjligt.

Vår utbildning är uppbyggd enligt ’’train the trainer -koncept’’ där SVEBRA utbildar instruktörer hos olika arrangörer, vilka sedan utbildar de som i sitt yrke behöver certifikat för att utföra brandfarliga heta arbeten brandsäkert.
SVEBRA är en samhällsnyttig branschorganisation som arbetar för att göra samhället brandsäkrare. SVEBRA arbetar för att öka kvaliten på de tjänster som tillhandahålls i branschen genom att bistå med kompetensutveckling i form av certifiering, utbildning, information och rådgivning.

”Det är klart att det var en jobbig tid i början, så är det att bryta ett monopol som är 40 år gammalt. Många kände inte till oss i början men nu sprids ryktet om hur bra vår utbildning är och flera stora och små bolag har valt att helt köra vårt koncept. Jag tror vi gjorde både oss och våra konkurrenter bättre och mer prismedvetna, ingen bransch gynnas av ett monopol”.

Lukas Svärd, VD SVEBRA

Boka din instruktörsutbildning