Vi gör nu uppdateringar i vår premiumtjänst och därför rekommenderar vi att du laddar ner den senaste versionen av appen som lanserades den 9 februari. Denna uppdatering innehåller spännande nyheter och förbättringar i Premium och för dig som användare innebär det nu att det är möjligt att välja vilket företag tillståndet tillhör. Har du inte Premium men är intresserad kontakta oss på info@brandfarligaarbeten.se

Premiumtjänsten är kostnadsfri och du får en total översikt över företagets tillstånd och användare. Du kan även anpassa frågor i tillståndslistan.

Viktigt för alla användare:
För att kunna ta del av alla nya funktioner, måste ni ladda ner den senaste versionen av appen. Besök Google Play eller App Store idag och uppdatera din app.

Med Premium får ni:

 • En total översyn av alla tillstånd
  Fullständig överblick över er organisations pågående samt avslutade tillstånd.
 • Hantering av användare
  Lägg enkelt till och administrera användare inom ert företag.
 • Slutkontrollöversikt 
  Se om slutkontroll är genomförd för alla tillstånd.
 • Anpassade riskbedömningar
  Lägg till egna frågor i riskbedömningen som används vid tillståndsgivningen.
 • Statistik
  Ta fram statistik för valda intervaller för en lättöverskådlig översikt.
 • Exportera historik
  Möjlighet att exportera historiken över genomförda tillstånd.

Nytt i Premium

Vi har också infört flera nya funktioner och förbättringar för att göra vår premiumtjänst ännu mer flexibel och användarvänlig.

Flera premiumkonton: Nu är det möjligt för användaren att agera som administratör för flera företag som använder Premium från ett och samma konto.

Koppling av användare till flera företag: Användaren kan nu kopplas till flera företag, vilket förenklar processen att dela och hantera tillstånd över olika organisationer. När man skapar ett tillstånd via appen kan man välja för vilket företag man skapar tillståndet.

Inbjudningar och hantering per företag: Som administratör kan du bjuda in användare till varje företag du hanterar separat. I menyn kan du enkelt byta mellan företagen för att hantera tillstånd, användare och specifika frågor.

Uppdaterad förstasida: Den nya förstasidan ger dig en överblick med de senaste fem tillstånden, antal skapade tillstånd den senaste veckan och månaden, samt det totala antalet användare knutna till företaget.

Språkstöd: För att göra vår tjänst tillgänglig för en bredare publik finns appen och administratörsgränssnittet även på engelska.

Vårt mål är att ständigt förbättra appen Brandfarliga Arbeten för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Vi är övertygade om att dessa uppdateringar kommer att bidra till en ännu bättre användarupplevelse.

Tack för att du använder appen Brandfarliga Arbeten. Vi ser fram emot att fortsätta stödja dig i ditt arbete för en säkrare arbetsmiljö.

Har du frågor eller behöver hjälp med uppdateringen? Vårt supportteam är här för att hjälpa till. Tveka inte att kontakta oss!
📞 08 – 98 11 12
📧 info@brandfarligaarbeten.se