Aktuellt

 • Lansering 16 januari

  Nu har vi gått över till det nya materialet för Brandfarliga heta arbeten. Allt material finns i Learnifier och det som har med behörighetsutbildningen på svenska finns också i lärarportalen. PowerPoint för de utländska språken kommer även finnas i lärarportalen. Vissa språk är inte helt uppe ännu men kommer under dagen eller kommande dagar.Läs mer »
 • Vi är certifierade!

  Vi är stolta att meddela att vi den 5 januari blev certifierade i SBF 2022:1. Vi är den första konceptägare i det nya regelverket och den 16 januari kommer alla våra arrangörer erbjuda utbildning i det nya regelverket för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats.Läs mer »
 • Nytt utbildningsmaterial tillgängligt

  Nu finns det nya utbildningsmaterialet för nedladdning, alla instruktörer ska ha fått en inbjudan . Materialet får inte användas innan SVEBRA blir certifierad konceptägare. Mer information kommer när detta sker.Läs mer »
 • Nytt regelverk för Brandfarliga heta arbeten

  Den 1 januari lanseras det nya regelverket för Brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Det nya regelverket består av fyra normer som du hittar under fliken material/normer. På vår YouTube- kanal kan du se en film om skillnaderna i det nya och gamla regelverket, se länk nedan. Du som instruktör får tillgång till det nya […]Läs mer »
 • Nyhetsbrev

 • ”Brandsäkerhet – Skog & Entreprenad” – Ny utbildning anpassad för skogliga förhållanden

 • Tack!

  Stort tack till alla som medverkade på vårt seminarium 3 maj! Bilder från seminariet  Läs mer »
 • Manual till administrationssystemet EduAdmin

  Här kan du ladda ner manualen för det nya administrationssystemet. Manual lärarportalen Manual för administratörerLäs mer »
 • Nytt infoblad

  Ett nytt infoblad om Brandfarliga Arbeten är nu framtaget. Fritt att använda. Ladda ner infobladet här.Läs mer »
 • Välj rätt app för tillstånd vid heta brandfarliga arbeten!

  I företagsförsäkringar finns det krav på att fylla i säkerhetsregler när heta brandfarliga arbeten ska utföras. Traditionellt så har man fyllt i dessa i pappersform men nu går det lika bra om inte bättre att göra det digitalt direkt i telefonen. I Sverige finns idag två olika certifikat och två olika appar, Brandfarliga Arbeten och […]Läs mer »
 • Nu får ni erbjuda Brandfarliga Arbeten digitalt!

  Det har nu tagits beslut som möjliggör att ni kan köra Brandfarliga Arbeten på distans, t.o.m. 2021-12-31.  För att säkerställa kvaliteten på genomförd kurs ställer vi ett antal krav på det system ni väljer för genomförande:  Webbkamera ska finnas så att instruktör och deltagare syns i bild och undervisning ska ske live.  Instruktören ska ha möjlighet att dela skärm för att visa PPT med ljud så filmerna hörs bra.  […]Läs mer »

Boka din instruktörsutbildning